Pagerbti ir apdovanoti Joniškio rajono verslo atstovai

Atgal

Pagerbti ir apdovanoti Joniškio rajono verslo atstovai

2022-11-25

Lapkričio 24 d. Joniškio rajono verslininkų šventinio renginio „Verslo diena'2022“ metu pagerbti ir apdovanoti Joniškio rajono verslininkai.

Šventės metu Joniškio turizmo ir verslo informacijos centro direktorė Jurgita Bučinskienė pasveikino visus susirinkusius su profesine švente ir dėkojo už bendradarbiavimą bei pagalbą įgyvendinant Įstaigos sumanymus. 

Joniškio rajono savivaldybės meras Vitalijus Gailius joniškiečių vardu padėkojo rajono verslininkams už indėlį į mūsų krašto ir žmonių ateitį; padėkojo tiems, kurie nepabūgo priimti drąsius sprendimus ir pasirinko verslą bei ateitį kurti Joniškio rajone.

Apdovanojimų ceremonijos metu padėkota:

  • Skaistgirio žemės ūkio bendrovės padaliniui „Žagarės pieninė“ už prisidėjimą prie Joniškio regiono užimtumo didinimo, užpildžius 25 proc. visų laisvų darbo vietų Užimtumo tarnybos nukreiptais kandidatais;
  • UAB „Baltic AgroPro“ už atsakomybę ir pagarbą ne tik savo verslo aplinkai, bet ir nevyriausybinėms organizacijoms.

Renginio metu mero padėkos raštai įteikti:

  • Joniškio verslininkų asociacijos pirmininkei Faustai Užkuraitienei už verslo atstovų sutelkimą bendram tikslui, įsitraukimą į projektinius sumanymus ir aktyvų dalyvavimą visuomeninėje veikloje;
  • Joniškio turizmo ir verslo informacijos centro darbuotojai, verslo vadybininkei Simonai Kaziliūnienei už ilgametį nuoširdų ir profesionalų darbą, atsakomybę, kantrybę ir pagarbą kiekvienam klientui, aktyvumą ir idėjas telkiant verslo vietos bendruomenę;
  • Irenos Ramanauskienės įmonei „Irgeka“; IĮ „Virdita“; Rimvydo Butkaus IĮ; UAB Joniškio mechanizacija; UAB Grebėstas; UAB Narbona; Henriko Mikalkėno individualiai įmonei; UAB IDAVANG; MB optika Korega; UAB Joniškio hidrostatyba; UAB Drąsutaičiai bei N. Franckaitienės IĮ „Šiaurės vartai“ už paramą, kilnumą ir dosnumą organizuojant miesto dienos šventę „Joniškis – žydintis miestas“.

Šventėje verslo atstovus sveikino ir dėkojo UAB „HZR“ už kuriamas darbo vietas ir teigiamą požiūrį į darbuotojus Užimtumo tarnybos prie LR socialinės apsaugos ir darbo ministerijos Šiaulių klientų aptarnavimo departamento Joniškio skyriaus vedėja Audronė Šlerpienė.

Joniškio verslininkų asociacijos pirmininkė Fausta Užkuraitienė įteikė atminimo statulėlę „Metų iniciatyva“ už tradicinio Joniškiečių pikniko organizavimą ir Joniškio krašto garsinimą Joniškio rajono savivaldybei. 

Lietuvos Respublikos Seimo narys Liudas Jonaitis padėkojo UAB „Joniškio duona“ ir ŽŪB „Delikatesas“ už socialiai atsakingą veiklą.

Šiaulių apskrities VMI padėka už ne vienerių metų dialogą, nuoširdų ir konstruktyvų bendradarbiavimą bei nuolatinį rūpestį verslo aplinka atiteko Joniškio turizmo ir verslo informacijos centrui ir  direktorei Jurgitai Bučinskienei.

Po iškilmingos apdovanojimų ir padėkų ceremonijos Joniškio rajono savivaldybės administracijos jaunimo reikalų koordinatorė Daina Armonavičienė  pristatė Joniškio rajono savivaldybės jaunimo vasaros užimtumo ir integracijos į darbo rinką programą.

Verslininkas, investuotojas, Kaizen club narys Linas Užgrindis pristatė savo sėkmingo verslo kūrimo subtilybėmis ir pasidalijo patirtimi. Renginio dalyvius džiugino Aistės Tuminaitės-Orlauskės ir Jono Griciaus duetas.

 

 Džiaugiamės, sveikiname ir linkime klestėjimo!

 Ričardo Norkaus nuotr.