Startavo turizmo akcija „Pažinkime kaimynus Žiemgaloje!“

Atgal

Startavo turizmo akcija „Pažinkime kaimynus Žiemgaloje!“

2022-05-02

Latvijos ir Lietuvos turizmo akcijos „Pažinkime kaimynus Žiemgaloje!“ atidarymas

 

Balandžio 29 d. Biržuose (Lietuva), vyko didžiausias Latvijos ir Lietuvos kelionių akcijos „Pažinkime kaimynus Žiemgaloje!“ atidarymas, kurį organizuoja Bauskės savivaldybė (Latvija), bendradarbiaudama su Biržų, Pasvalio, Pakruojo ir Joniškio savivaldybėmis (Lietuva).

Kelionių akcija vyks gegužės 1 – rugpjūčio 30 dienomis.

Kiekvieną mėnesį vienas Latvijos ir vienas Lietuvos akcijos dalyvis (iš viso 8 dalyviai), kas mėnesį (gegužės, birželio, liepos, rugpjūčio mėn.) pateikęs pilnai užpildytą akcijos knygelę, turės galimybę laimėti dovanų kuponą, apsilankyti kavinėje/restorane, kurio vertė 25 EUR. Akcijos rėmėjai: restoranas „Mūza“ Bauskėje, kavinė „Ozollāde“ Rundalės pilyje, kavinė - picerija „Pie Marta un Marijas“ Vecumniekuose, „Kompaktshushi“ Iecavoje, restoranas „Amžių Trio“ Pasvalyje, kavinė „FORREST“ Joniškyje, kavinė „Biržė“ Biržuose ir kavinė „Mocha“ Pakruojyje.

Kiekvienas akcijos dalyvis, gavęs antspaudą už atliktas užduotis konkrečioje savivaldybėje, gaus atviruką dovanų. Bauskės ir Vecumniekų turizmo informacijos centre atviruką gausite su Iecavos, Rundalės, Vecumniekų ir Bauskės lankytinais objektais, bet Biržų, Pasvalio, Pakruojo bei Joniškio turizmo centruose, tik tos savivaldybės lankytinų objektų atvirukus.

Akcijos pabaigoje, rugsėjo 10 d., Bauskėje bus ištraukti 8 didžiojo prizo nugalėtojai. Tarp 16 (šešiolika) akcijos objektų aplankiusių ir užduotis atlikusių Latvijos keliautojų bus traukiami 2 (du) dviračiai ir 2 (du) elektriniai paspirtukai iš Biržų, Pasvalio, Pakrojos ir Joniškio rajonų savivaldybių. O tarp Lietuvos keliautojų, aplankiusių 16 (šešiolika) akcijos objektų ir atlikusių visas užduotis, bus ištraukti 2 (du) dviračiai ir 2 (du) elektriniai paspirtukai iš Bauskės savivaldybės.

Akcijos lankstinukus rasite turizmo informacijos centruose Bauskėje ir Vecumniekuose, Joniškyje, Biržuose, Pakruojyje, Pasvalyje!

Daugiau informacijos ir taisyklės Facebook @kaiminizemgale

Informaciją parengė:

Inese Turkupole-Zilpure

Projekto ir Bauskės krašto turizmo informacijos centro vadovė

 

https://sites.google.com/view/kaiminizemgale/akcijas-objekti-akcijos-objektai