Pasirašyta nauja projekto „Pažinkime kaimynus Žiemgaloje“ sutartis

Atgal

Pasirašyta nauja projekto „Pažinkime kaimynus Žiemgaloje“ sutartis

2022-03-10

 

Vakar Lietuvos ir Latvijos savivaldybių atstovai susitiko Joniškio Raudonojoje sinagogoje pasirašyti naujos kelionių projekto „Pažinkime kaimynus Žiemgaloje“ sutarties.

Joniškio, Pasvalio, Biržų, Pakruojo, Bauskės savivaldybės jau šeštus metus iš eilės organizuoja kelionių projektą „Pažinkime kaimynus Žiemgaloje“. Šiais metais jis vyks gegužės – rugpjūčio mėnesiais.

Primename, kad pagal kelionių projektą „Pažinkime kaimynus Žiemgaloje“ – visi mėgstantys keliauti lietuviai ir latviai kviečiami aplankyti projekte dalyvaujančių  savivaldybių turistinius objektus ar kultūros renginius ir specialiuose žemėlapiuose-anketose užsidėti dalyvio antspaudus.

Kiekvieną mėnesį turistai galės dalyvauti loterijoje ir laimėti projekte dalyvaujančių Lietuvos ir Latvijos rajonų restoranų prizų.

Joniškio rajonas šiais metais kviečia aplankyti Joniškio Švč. Mergelės Marijos Ėmimo į dangų bažnyčią ir Daunoravos dvarą.

Projekto tikslas – skatinti turizmo plėtrą Latvijos ir Lietuvos pasienio regione, populiarinti Latvijos ir Lietuvos pasienio regiono teritorijoje esančias lankytinas vietas.

Informacija apie kelionių projektą „Pažinkime kaimynus Žiemgaloje“ bus skelbiama savivaldybių ir turizmo informacijos centrų interneto svetainėse, socialiniuose tinkluose.

 

Straipsnį parengė: Joniškio rajono savivaldybės administracija