Registracija į akciją "Atviros dienos kaime"

Atgal

Registracija į akciją "Atviros dienos kaime"

2021-05-03

Ši akcija metai iš metų suburia sodybas, ūkius, muziejus, dvarus, bendruomenių centrus ir kitus įdomius objektus, kuomet šie atveria savo duris lankytojams bei siūlo ypatingas paslaugas ir pramogas kaime: žygius miškuose bei upėmis, pasivaikščiojimą basakojų takais, lobių paieškas, pirties malonumus, pažintį su Amerikos indėnais ar Baltų kultūra, apsilankymus apžvalgos bokštuose, dvaruose, muziejuose ar išskirtiniame namelyje medyje... Amatininkai pamoko įvairių rankdarbių - nuo verpimo iki keramikos, ūkininkai supažindina su savo augintiniais. Lankytojai akcijos dienomis gali pabendrauti ir įsiamžinti su poniais, galvijais, įvairiausiais paukščiais ir ne tik! O augalinkystės ūkiuose galima mėgautis levandų aromatu, pasigrožėti dekoratyviniais medžiais bei įsigyti šviežių gėrybių. Lankytojai turi galimybę sudalyvauti įvairių kaimiškų skanėstų degustacijose, o įvairios edukacijos, sveikatingumo programos, kūrybos pamokos leido pažinti ir pamilti kaimą dar labiau!


Jei Jūs turite sodybą ar ūkį, esate amatininkas ar vedate įdomias edukacines programas kaime ir norite, kad apie Jus sužinotų kuo daugiau Lietuvos gyventojų, tapkite akcijos dalyviu! Pasiūlykite lankytojams nusipirkti Jūsų užaugintų ar pagamintų produktų, pasimėgauti kaimiškomis veiklomis. Tai puiki galimybė kuo daugiau žmonių iš miesto pritraukti į kaimą ir leisti jiems pajausti gamtos teikiamą džiaugsmą.

Norėdami dalyvauti akcijoje, užpildykite el. registracijos anketą iki 2021 m. gegužės 31 d. - https://forms.gle/DrCgyWzE7dWAapFF8