Joniškio rajono savivaldybės administracijos parama nukentėjusiems nuo COVID-19 ligos

Atgal

Joniškio rajono savivaldybės administracijos parama nukentėjusiems nuo COVID-19 ligos

2021-04-07

Joniškio rajono savivaldybės administracija kviečia Joniškio rajono smulkaus ir vidutinio verslo subjektus iki 2021 m. gegužės 3 d. teikti prašymus vienkartinei subsidijai nukentėjusiems nuo COVID-19 ligos gauti. 

 

Vienkartinės subsidijos nukentėjusiems nuo COVID-19 ligos (koronaviruso infekcijos) gali kreiptis:

- individualios įmonės, mažosios bendrijos, tikrosios ūkinės bendrijos ir komanditinės ūkinės bendrijos, kurios yra pripažintos nukentėjusiomis nuo taikomų draudimų dėl COVID-19 ligos (koronaviruso infekcijos), t.y. pagrindinė veikla įtraukta į pandemijos paveiktų įmonių sąrašą, kurį rasite paspaudę čia.

- asmenys, kurie verčiasi individualia veikla, kaip ji apibrėžta Lietuvos Respublikos gyventojų pajamų mokesčio įstatyme (advokatai, advokatų padėjėjai, notarai, antstoliai, verslo liudijimus turintys asmenys ir kiti asmenys), kurie iš Užimtumo tarnybos prie Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministerijos gavę valstybės subsidiją „Savarankiškai dirbantiems asmenims“.

 

Nustatytos formos užpildytas prašymas su sutikimu priimami el. paštu laura.mockuniene@joniskis.lt, paliekant originalius dokumentus Joniškio rajono savivaldybės pastato prieigose prie skelbimų lentos įrengtoje specialioje dėžutėje dokumentams / savo gyvenamosios vietos seniūnijoje arba išsiunčiant paštu, adresu Livonijos g. 4, LT-84124, Joniškis.

Informaciją apie finansavimą teikia Joniškio rajono savivaldybės administracijos Finansų skyriaus vyr. specialistė Laura Mockūnienė tik telefonu 8 687 877 48 arba el. paštu laura.mockuniene@joniskis.lt.

Taip pat dėl konsultacijų bei pagalbos pildant prašymus galite kreiptis pas Joniškio turizmo ir verslo informacijos centro verslo vadybininkę Simoną Kaziliūnienę telefonu 8 674 223 17 arba el. paštu verslas@visitjoniskis.lt.

 

Joniškio rajono savivaldybės smulkaus ir vidutinio verslo plėtros programos nuostatai

Prašymo forma

Sutikimo dėl asmens duomenų tvarkymo forma