Prasideda turizmo akcija „Pažinkime kaimynus Žiemgaloje! 2020“

Atgal

Prasideda turizmo akcija „Pažinkime kaimynus Žiemgaloje! 2020“

2020-06-01

Jau ketvirtus metus iš eilės keturios Lietuvos savivaldybės (Biržų, Pasvalio, Pakruojo, Joniškio) ir keturios Latvijos (Bauskės, Iecavos, Rundalės, Vecumniekų) rengia tarptautinio turizmo projektą „Pažinkime kaimynus Žiemgaloje!“. 

Kartu su šeima ar draugais aplankykite šių metų objektus, rinkite antspaudus ir laimėkite puikius prizus! Visi šiems metams pasiūlyti objektai yra po atviru dangumi, prieinami bet kuriuo paros metu ir be jokio įėjimo mokesčio.

Norint dalyvauti akcijoje būtina aplankyti bent 16 iš 24 objektų ir prie jų pasidaryti asmenukę („selfį“) – svarbu kad lankomas objektas matytųsi nuotraukoje. Asmenukę parodžius Bauskės, Vecumniekų, Biržų, Pasvalio, Pakruojo, Joniškio turizmo informacijos centrų darbuotojams specialioje skrajutėje-žemėlapyje prie jūsų aplankyto objekto bus uždėtas atspaudas. 

Tiems, kuriems patogesnės mobiliosios technologijos, kviečiame atsisiųsti specialią programėlę – Kaimini Zemgale (App Store ir Google Play). Čia bet kada prie kiekvieno aplankyto objekto galima įkelti pasidarytą asmenukę.

Vėliau skrajutes su surinktais atspaudais reikia palikti bet kuriame akcijoje dalyvaujančiame turizmo centre (Bauskės, Vecumniekų, Biržų, Pakruojo, Pasvalio, Joniškio) arba visas asmenukes įkelti į mobiliąją aplikaciją iki spalio 5 d. Projekto dalyviai šiais metais turės galimybę laimėti 4 dviračius, 4 elektrinius paspirtukus bei 8 specialius vietinio verslo dovanų kuponus. Laimėtojai bus išrinkti burtų keliu.

Čia galima pamatyti visus lankytinus objektus. 

Daugiau informacijos apie projektą galite rasti Facebook puslapyje arba oficialioje projekto internetinėje svetainėje.