Tikslinama informacija stenduose

Atgal

Tikslinama informacija stenduose

2022-01-04

 

Joniškio turizmo ir verslo informacijos centras vykdo projektą „Savivaldybes jungiančios turizmo informacinės infrastruktūros plėtra Šiaulių regione“.

Joniškio rajono gyventojų ir svečių dėmesį pastaruoju metu patraukė gerai matomose, pravažiuojamose vietose pastatyti keliolika naujų informacinių stendų, pristatančių paveldo objektus Joniškio rajone ir Šiaulių regione. Be jų taip pat įrengtos specialios nuorodos–kelio ženklai į lankytinas vietas, į kurias nuorodų seniau nebuvo, ir informacinės lentelės prie pačių lankomų objektų. Pastačius informacinius stendus, pastebėta keletas klaidų, kurias imtasi taisyti. Darbus vykdančios UAB „Zona optima“ Ženklų ir infrastruktūros padalinio vadovės Justinos Prašmutienes teigimu: „Įmonė kiek įmanoma skubiau, atsižvelgus į gautas pastabas dėl informaciniuose stenduose neteisingai nurodytų lankytinų objektų pavadinimų, atstumų iki objekto, ištaisys klaidas. Tikimės, kad tai nesutrukdys turistams keliauti, ir rasti reikalingą informaciją.“

Tikimąsi, kad vieningo projektavimo ir dizaino informacinė turizmo objektų infrastruktūra padės Lietuvos ir užsienio turistams lengviau orientuotis turizmo trasose ir maršrutuose, suteiks daugiau informacijos apie patrauklias lankytinas vietas ir objektus.

Informaciją parengė Joniškio turizmo ir verslo informacijos centro direktorė Jurgita Bučinskienė