Kleckų puota

Žiemgalos kulinarinio paveldo asociacija organizuoja edukacijas – degustacijas:

Žiemgalos krašto kulinarinio paveldo pasididžiavimo:
kleckų (ruginių virtinių su lašinukais ir raugintais kopūstais),
sūrio (5 rūšių), zaptės (uogienės),
*kumpio ir lašinių,
*vaisinių saldainių,
*ruginių blynų su zapte,
*miežinio naminio alaus,
*naminio vyno (vyšnių, obuolių, juodųjų serbentų),
*Žvelgaičių piliakalnio papėdės žolelių arbatos,
sulos (pavasarį – šviežios, kitais metų laikais – raugintos).

DĖMESIO. BŪTINA IŠANKSTINĖ REZERVACIJA. Asmenų grupė iki 50 žmonių.

Edukacijos – degustacijos derinamos iš anksto telefonu: +370 685 99800

 

Daugiau informacijos:

http://www.ziemgalospaveldas.lt/klecku-puota/