Joniškio krašto trasų aprašymai išversti į anglų kalbą

Atgal

Joniškio krašto trasų aprašymai išversti į anglų kalbą

2021-12-28

Joniškio krašto trasų aprašymai išversti į anglų kalbą

Šį rudenį Joniškio sporto centras kartu su Joniškio turizmo ir verslo informacijos centru sukūrė dvi pažintines žingsniavimo Joniškio krašto trasas – Joniškio miesto ir Žagarės, kurias galima rasti programėlėje #walk15, kategorijoje „Lietuva“.

Džiugu pranešti, kad trasų aprašymai jau išversti į anglų kalbą ir įkelti į programėlę. Nuo šiol ne tik mūsų tautiečiai, bet ir turistai iš užsienio šalių galės išsamiau susipažinti su Joniškio ir Žagarės krašto vietovėmis, kultūra, atrasti unikalų Šiaurės Lietuvos širdies grožį.

Trasų aprašymus į anglų kalbą mielai sutiko išversti Joniškio „Aušros“ gimnazijos mokiniai: Augustė Valytė, Aida Gailiūnaitė, Austėja Nainytė, Gabija Prialgauskaitė, Sandra Stankutė, Gija Danasaitė, Markas Mikalkėnas, Beata Dabriškaitė, Goda Kislauskaitė, Elinga Norkutė. Mokinius konsultavo anglų kalbos mokytoja Loreta Jankauskienė.

Dėkojame mokiniams ir konsultavusiai mokytojai už įdėtą darbą ir svarų indėlį siekiant, kad Joniškio kraštas būtų atviras ir svetingas visiems.

Straipsnį parengė: Joniškio rajono savivaldybės administracija